Poze de la etapa de Campionat National de Viteza in Coasta de la Sinaia, 24 iulie 2011  

Desi a fost o etapa dubla, am ajuns abia sambata pentru a-l sustine pe Ionut Epuran la etapa de Campionat National de Viteza in Coasta de la Sinaia din 24 iulie 2011. Am fost la inscrieri si am urmarit duminica sesiunea de antrenamente cronometrate si urcarile din concurs.

Expunerea mediatica a fost destul de mare, atat datorita locatiei cat si a unor participanti cunoscuti – Tariceanu si  Ponta. Probabil din acest motiv, stirea la TV despre acest eveniment nu a fost incadrata la sectiunea SPORT. (Nu vreau sa fiu rau, dar daca nu erau “vedetele”, cred ca nu aparea DELOC.)

Desi pentru noi, ca privitori, decorul era frumos si asfaltul ud facea lucrurile mai interesante, pentru piloti sunt sigur ca a fost un stres suplimentar. De aceea au fost si mici accidente, in ciuda unui traseu bine “protejat”. Organizarea mi s-a parut ok si spectatorii cu bun simt.

In ultimul rand, vrem sa-i multumim lui Ionut Epuran pentru ca a purtat sigla Car Style Group pe masina si pentru ca prin el am putut participa cat se poate de intens la acest eveniment.

Galerie Car Style Group si Ionut Epuran:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>