Ionut Epuran si Car Style Group  

Duminica 29 mai 2011 a avut loc ce de-a doua etapa a Campionatul Regional de Viteză în Coastă Metabond 2010-2011, desfasurata pe traseul Balvanyos-Lacul Sfânta Ana.

Pilotul Ionut Epuran (Opel Manta), care a ales sa reprezinte si firma Car Style Group, a plecat de la aceasta competitie cu 3 cupe, un inceput excelent de an competitional: locul 1 la clasa L2 licentiati (1600-2000cmc), locul 2 in clasament Open si locul 1 in clasamentul marcii Opel. Ii multumim si ii dorim un an excelent!

Foto: Vlad Teodorescu, Adrian Cartala

Film: Ionut Epuran (on board & front bumper)

Nu am mai participat pana acum la astfel de competitii si am ramas foarte impresionat. In primul rand, acest sport inseamna pasiune… In spatele traseelor parcurse stau sute de ore in atelier, lucrand la masina. Competitia in sine nu este in primul rand intre participanti, ci fiecare concureaza cu el insusi. Organizarea a fost foarte buna si sper sa vad cat mai multe competitii de acest fel. (Vlad Teodorescu – Car Style Group)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>