Lansarea Garmin ROAD 2011 amanata in septembrie  

Lansarea hartii Garmin ROAD 2011 este amanata pana la cel mai devreme sfarsitul lunii septembrie 2011, conform dl. Bogdan Condurateanu (Project Manager – Romania Digitala).

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca RO.A.D. inseamna ROmaniaAtlas Digital, partea de harta rutiera fiind doar o mica parte din utilitatea acestei harti. ROAD 2011 contine, pe langa hartile rutiere, harta topografica a Romaniei, harta Deltei Dunarii, trasee montante, monumente istorice si vestigii arheologice si modele 3D ale multor cladiri, in primul rand ale celor cu importanta istorica. ROAD 2011 este, ca si versiunile anterioare, o harta rutiera cat si o harta off-road, fiind folosita nu doar de automobilisti. De cele mai multe ori pasionatii de munte, de sporturi in natura (bicilism, enduro etc.) sau cei care strabat Delta Dunarii au venit la noi special pentru aceasta harta a Romaniei, intrucat ea contine ceea ce nicio alta harta a Romaniei nu contine.

Dezvoltarea acestui atlas digital este facuta 100% in Romania de RQA pentru Sheba Distribution intr-un format exclusiv Garmin. Ca orice software, harta ROAD 2011 este expusa la copiere. Cu siguranta, la doar cateva zile de la lansare veti putea gasi pe internet metode de a crack-ui aceasta harta pentru a o folosi ilegal pe GPS sau telefon. De aceea, dezvoltatorii acestei harti au asteptat un moment prielnic pentru a lansa harta intr-un format nou de la Garmin, care sa ingreuneze piratarea ei.

Pentru cei interesati de un GPS Garmin si sunt nesiguri datorita hartii, ii asiguram ca pe parte de navigare rutiera, harta preinstalata Garmin a Europei acopera foarte bine Romania si, in general, Europa de Est. Aparatele GPS Garmin vin cu un update gratuit in termen de 90 de zile de la prima utilizare, deci veti avea preinstalata cea mai noua versiune de harta rutiera pentru Romania. (Garmin lanseaza acum patru actualizari pe an pentru harta Europei.) De asemenea, puteti beneficia de aceste actualizari gratuit achizitionand un GPS Garmin LMT (Lifetime Maps and Traffic).

Pentru cei care doresc insa sa descopere Romania, nu doar rutier, ci in toata frumusetea si diversitatea ei, ii asiguram ca asteptarea hartii ROAD 2011 va fi rasplatita cu un produs care si-a propus sa prezinte intr-un mod onorabil aceasta tara. Puteti deci achizitiona versiunea actuala a hartii Garmin ROAD 2008 CD si sa beneficiati de actualizari gratuite sau puteti astepta pana cand noua versiune a hartii va fi lansata.

Pentru a va convinge de complexitatea acestei harti, puteti vedea mai jos cateva exemple de situri prezente in harta ROAD 2011.

Imagini de pe garminromania.blogspot.com.

De asemenea, puteti vedea mai multe imagini cu harta Garmin ROAD 2011 in acest preview al hartii: Garmin ROAD 2011 lansat in… 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>