Garmin ROAD 2011 lansat in… 2011  

Update: Lansarea ROAD 2011 amanata in septembrie

Dupa ce ROAD 2010 s-a lasat asteptat, in primavara lui 2011 ne vom bucura de ROAD 2011, versiunea 4 a hartii GPS pentru Garmin de la Romania Digitala. Data exacta a lansarii inca nu o cunoastem, insa multumita garminromania.blogspot.com am putut sa ne facem o imagine despre cum va arata aceasta noua harta.

In primul rand, limitarile de viteza sunt afisate impreuna cu viteza curenta. Restrictiile de manevra sunt afisate impreuna cu distanta pana la urmatoarea schimbare de directie. Cladirile in format 3D (disponibile momentan doar pentru  modelul Garmin nuvi 3790T) vor arata astfel:
(Click pe imagini pentru a le mari.)

Pentru clientii care cumpara in urmatoarea perioada un GPS Garmin si nu sunt siguri de actualitatea hartii instalate, ii asiguram ca toate modelele de GPS Auto si GPS Moto vin preinstalate cu Harta Europei, inclusiv Harta Romaniei, si beneficiaza de un update gratuit in termen de 90 de zile de la prima utilizare, sau de update-uri nelimitate pe intreaga durata de viata a aparatului impreuna cu care a fost achizitionat, pentru variantele LMT (Lifetime Maps and Traffic). Garmin lanseaza patru actualizari pe an pentru harta preinstalata a Europei.

Un comentariu la “Garmin ROAD 2011 lansat in… 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>