Garmin LMT – Lifetime Maps and Traffic  

Garmin a introdus optiunea LMT – Lifetime Maps and Traffic pentru unele din aparatele GPS comercializate. Cu aceste doua optiuni, puteti intotdeauna beneficia de cele mai noi versiuni ale hartilor, punctelor de interes si a informatiilor despre trafic.
Informatiile despre trafic sunt actualizate in mod constant, iar actualizarea hartilor este disponibila pentru descarcare de pana la 4 ori pe an, pe site-ul www.garmin.com
Ambele optiuni sunt incluse in pachetul produsului achizitionat, nu necesita abonament, taxe de actualizare si nu au o perioada de valabilitate.

Puteti gasi produsele Garmin cu oferta LMT (Lifetime Maps & Traffic) in magazinul nostru www.navigatiegps.ro.

Free Lifetime Map Updates - puteti actualiza hartile gratuit pe viata pana la de patru ori pe an, atunci cand ele devin disponibile pe site-ul www.garmin.com, pentru dispozitivul dvs., pe intreaga durata de viata a produsului achizitionat sau pana in momentul in care Garmin inceteaza sa mai primeasca datele respective de la furnizorii sai. Aceste actualizari se refara la aceleasi harti, pentru aceleasi zone geografice, care sunt incluse in pachetul produsului in momentul achizitionarii. Garmin isi rezerva dreptul de a inceta serviciul de actualizare gratuita atunci cand constata ca nu sunt respectate termenele si conditiile stipulate in documentul ce insoteste produsul achizitionat.

Free Lifetime Traffic Updates – Actualizarile gratuite pe viata ale informatiilor de trafic nu sunt transferabile altor persoane sau catre alte dispozitive Garmin.
Acestea sunt disponibile pe intreaga durata de viata a produsului respectiv sau pana in momentul in care Garmin inceteaza sa mai primeasca datele de la furnizorii acestor servicii.
Aceasta optiune nu este disponibila pentru toate regiunile.
Consultati www.navteq.com/rdstraffic pentru a vedea aria de acoperire si www.garmin.com/traffic/fm/navteq.html pentru a vedea termenii si conditiile licentei.

Nota: Harta ROAD 20xx nu face parte din hartile livrate de Garmin, ci este oferita preinstalata sau separat prin parteneriat cu proiectul Romania Digitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>