GPS pentru camioane  

Primul GPS Garmin nuvi dedicat pentru camioane - Garmin nuvi 465T.

In industria transporturilor, GPS-ul optimizeaza timpul si costurile fiecarui transport si este practic indispensabil. Veti descoperi multe facilitati specifice activitatii de transport care deosebesc un GPS pentru camioane de un GPS auto.

GPS-ul pentru camioane Garmin nuvi 465T ofera ghidare pas cu pas pe baza restrictiilor de dimensiune si gabarit ale camionului: inaltime, greutate, lungime si transport de materiale periculoase. De asemenea, puteti introduce rute cu mai multe puncte intermediare, pentru a eficientiza drumurile cu mai multe incarcarcari/descarcari pe parcurs (grupaje).

Garmin nuvi 465T are functia Lane Assist, care va ghideaza din timp pe banda optima, foarte util pentru camioane pe autostrazile complexe. De asemenea, sunt afisate informatiile despre curbele stranse, pantele abrupte, vant lateral si drumuri inguste.

Avand preincarcata harta la nivel de strada a Europei, sunteti informatiile atat vizual – pe un afisaj touch-screen de 4.3″ (~11cm) – cat si audio, prin ghidare vocalaaparatul rosteste instructiunile si numele strazilor.

Cu functia Traffic in permanenta primiti gratuit alerte de trafic aglomerat sau drumuri in lucru si ocoliti zona afectata.

Pentru specificatii complete, pret si comenzi vizitati magazinul nostru on-line: Garmin nuvi 465T la NavigatieGPS.ro

2 comentarii la “GPS pentru camioane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>